top of page

Køb Modafinil 200 mg i Danmark

modafinil 200mg flexapotek.com.jpg

Modafinil 200mg

100 tabletter koster 1300kr
200 tabletter koster 2400kr
500 tabletter koster 5500kr

 
Kontakt os for at købe dette produkt eller for at få mere information om Modafinil via nedenstående e-mail-adresse:

boltonnaya@gmail.com

Om Modafinil 200 mg

Hvorfor ordineres denne medicin?

Modafinil bruges til at behandle overdreven søvnighed forårsaget af narkolepsi (en tilstand, der forårsager overdreven søvnighed i dagtimerne) eller søvnforstyrrelser i skiftearbejde (søvnighed i planlagte vågne timer og vanskeligheder med at falde i søvn eller falde i søvn under den planlagte søvntid hos mennesker, der arbejder om natten eller roterer skift) . Modafinil bruges også sammen med åndedrætsværn eller andre behandlinger for at forhindre overdreven søvnighed forårsaget af obstruktiv søvnapnø / hypopnøsyndrom (OSAHS; en søvnforstyrrelse, hvor patienten kortvarigt holder op med at trække vejret eller trækker vejret dybt mange gange under søvn og derfor ikke får tilstrækkelig afslappet søvn) . Modafinil er en del af en klasse med lægemidler kaldet vågenhedsforstærkere. Det virker ved at ændre mængderne af visse naturlige stoffer i hjerneområdet, der styrer søvn og vågenhed.

Hvordan skal denne medicin bruges?

Modafinil kommer som en tablet, der skal tages gennem munden. Det tages normalt en gang om dagen med eller uden mad. Hvis du tager modafinil til behandling af narkolepsi eller OSAHS, vil du sandsynligvis tage det om morgenen. Hvis du tager modafinil til behandling af skiftearbejdssøvnforstyrrelse, vil du sandsynligvis tage det 1 time før arbejdsskiftet begynder. Tag modafinil på samme tidspunkt hver dag. Du må ikke ændre tidspunktet på dagen, du tager modafinil uden at tale med din læge. Tal med din læge, hvis dit skift ikke starter på det samme tidspunkt hver dag. Følg instruktionerne på din receptpligtige etiket nøje, og bed din læge eller apoteket om at forklare de dele, du ikke forstår. Tag modafinil nøjagtigt som beskrevet.

Modafinil kan være vanedannende. Tag ikke en større dosis, tag den oftere eller tag den i længere tid, end din læge har ordineret.

Modafinil kan reducere din søvnighed, men det kurerer ikke din søvnforstyrrelse. Fortsæt med at tage modafinil, selvom du føler dig udhvilet. Stop ikke med at tage modafinil uden at tale med din læge.

Modafinil bør ikke bruges i stedet for at få nok søvn. Følg din læges råd om gode sovevaner. Fortsæt med at bruge åndedrætsværn eller andre behandlinger ordineret af din læge til behandling af din tilstand, især hvis du har OSAHS.

bottom of page