top of page

Køb Anavar (Oxandrolone) 10 mg i Danmark

Oxandrolone-Bayer-Flex%20apotek_edited.j

Køb Anavar (Oxandrolone) 10 mg

100 tabletter koster 1000kr

200 tabletter koster 1800kr
500 tabletter koster 4500kr

 

Kontakt os for at købe dette produkt eller for at få mere information om ANAVAR (Oxandrolone) via nedenstående e-mail-adresse:

boltonnaya@gmail.com

 Om Anavar (Oxandrolone)

Anavar repræsenterer en af ​​de mest populære orale steroider nogensinde, og dette skyldes i høj grad dets veltolererede natur. Dette er et af de få anabolske steroider, der sikkert kan bruges af mænd og kvinder, og det er også et af de mest sidevenlige. I nogle kredse er anavar dog stærkt undervurderet på grund af dens milde natur, men det skyldes normalt urealistiske forventninger. Mange mennesker har en tendens til at antage, at alle anabolske steroider skal give et sæt specifikke effekter med en vis hastighed, men virkeligheden er, at forskellige steroider har forskellige resultater og formål. Anavar er uden tvivl et meget gavnligt anabolsk steroid, men for at værdsætte fordelene skal vi forstå det. Anavar er det populære mærke forbundet med dihydrotestosteron-afledte anabolske steroider oxandrolone. Hormonet Oxandrolone blev først frigivet i begyndelsen af ​​1960'erne under mærkenavnet Anavar af G.D. Searle & co. og blev spioneret på at bære mange terapeutiske egenskaber. Men i 1989 ønskede Searle at afvikle foreningen; Dette skyldtes i høj grad FDA-pres, der havde strammet sit greb om markedet for anabolske steroider. En vigtig bemærkning; Searle ejede også licensrettighederne for størstedelen af ​​Oxandrolone-produkter på det globale marked, hvilket ville gøre dette steroid næsten forsvinde på dette tidspunkt. I 1995 ville Oxandrolone-hormonet dukke op igen takket være Bio-Technology General CORP (BTG), nu Savient, under handelsnavnet Oxandrin. BTG ville have monopol på produktet i løbet af denne tid driftsomkostninger gennem taget. Heldigvis ville nogle amerikanske apoteker såsom Watson begynde at producere generisk Oxandrolone i de seneste år, hvilket reducerede omkostningerne. Det er dog stadig et af de dyrere anabolske steroider på markedet, også når det købes fra de fleste underjordiske laboratorier. En vigtig bemærkning til fremtidige køb; Mens Anavar stadig er det almindelige filialnavn for Oxandrolone-hormonet, bruges Anavar-navnet ikke af nogen farmaceutisk virksomhed, der producerer Oxandrolone.

Anavar Funktioner & amp; Egenskaber:

Især Anavar eller Oxandrolone er et dihydrotestosteron (DHT) hormon, der er blevet strukturelt ændret. Det er DHT med et tilsat oxygenatom, der erstatter kulstof-2 i A-ringen. Denne ændring øger i høj grad hormonets anabolske aktivitet og forhindrer det i at blive metabolisk nedbrudt. Anavar har også en anden ændring i den 17. kulstofposition med tilføjelsen af ​​en methylgruppe, der gør det muligt at tage hormonet oralt, officielt klassificere Anavar som et C17-aa anabolsk steroid.

Som et terapeutisk middel har Anavar vist sig at være effektiv til mange behandlingsplaner. Den mest almindelige årsag til, at steroidet er ordineret, er tilstedeværelsen af ​​vægtøgning nødvendig på grund af operation eller infektion eller en form for alvorligt vægttab. Anavar har også vist sig at være meget effektiv til behandling af kortvarig eller kortvarig eksponering for kortikosteroider, såvel som til behandling af osteoporose ved at fremme knogletæthed. Sådanne anvendelser er dog sjældne i USA på nuværende tidspunkt på grund af strenge love på trods af, at dette steroid er enormt vellykket og positivt. Anavar har også vist sig at være effektiv til behandling af hepatitis og fremmer vækst og udvikling hos børn, der mangler den nødvendige hormonproduktion.

Anavar er også et meget populært anabolsk steroid blandt præstationsfremmende atleter. Ved at se på deres terapeutiske fordele burde vi allerede have en forståelse eller forståelse af, hvad sådanne fordele kan være. Mens mild på overfladen, Anavar bærer en massiv anabolsk, der er 3-6 gange stærkere end testosteron. Anavar anabolske vurdering er 322-630, mens testosteron, et kraftfuldt anabolsk hormon, har en rating på 100. Dette tyder på, at disse muskler er enorme, men vurderingen udmønter sig ikke i virkelige handlinger, lige som du måske tror. For off-season mandlige atleter, vil dette ikke være, hvad vi ville overveje en top bulking steroid; Faktisk vil vi kalde det svagt til dette formål. Imidlertid vil dens anabolske kraft omsætte enormt til en skærecyklus eller i forbindelse med direkte atletisk forbedring. Vi vil også opdage, at androgeniciteten af ​​dette hormon er ret lav, hvilket gør det til et af de hyggeligste steroider til kvindelig brug.

Når man ser på Anavars direkte funktioner og egenskaber, er det vigtigste dets evne til at øge nitrogenretention i musklen, reducere SHBG og hæmme glukokortikoidhormoner. Stigningen i nitrogenretention vil fremme den anabolske atmosfære, da reducerede niveauer ofte fører til en katabolisk tilstand. Reduktionen af ​​SHBG vil give et højere niveau af frit testosteron i kroppen, ikke kun give mere af et anabolsk slag, men fremme en fri eller ubundet tilstand af alle cirkulerende anabolske steroider. Kort sagt gør dette steroider mere effektive. Når det kommer til hæmning af glukokortikoidhormoner, er disse muskelsvækkende hormoner; Kortisol er den bedst kendte. Sådanne hormoner fremmer fedtforøgelse og ødelægger magert muskelvæv. Anavar er også kendt for at fremme stigninger i røde blodlegemer, hvilket vil forbedre muskeludholdenhed. Nogle undersøgelser har også vist, at dette steroid har evnen til at fremme forbedret kardiovaskulær udholdenhed. Sidst men ikke mindst, Anavar er en af ​​de eneste rigtige fedtforbrændende steroider. De fleste anabolske steroider vil forbedre stofskiftet, hvilket vil fremme fedttab, men Anavar har vist sig direkte at fremme lipolyse. Mange mennesker tilskriver dette deres evne til at binde sig til androgenreceptoren, såvel som deres evne til at reducere skjoldbruskkirtelbindende globulin, samt øge thyroxinbindende præalbumin. Denne handling resulterer i større brug af triiodothyronin-hormonet eller T3-hormonet. Fedtforbrændingsresultaterne af Anavar er ikke helt afgørende; Der har været nogle undersøgelser, der har givet alternative resultater såsom fedttab. De fleste data understøtter dog kraftigt, at hormonet Oxandrolone er en stærk organisator af lipolyse.

 

Effekter af Anavar:

[1] Muskelvækst

Bulking / lavsæson: Da Oxandrolone-hormonet ikke er aromatiseret, vil al den vægt, der tages på grund af brug, være muskelmasse. Vandophobning er umulig på grund af brugen af ​​dette steroid. Men massive gevinster, der ofte er forbundet med steroider, der ikke kan forventes, bør ikke forventes med dette steroid; det er simpelthen ikke skåret ud til det. Den enkelte bør være i stand til at få noget magert væv og mange rapporterer, at Anavar gevinster er lettere at vedligeholde. Men det giver ikke fordele svarende til velkendte massagemidler såsom Anadrol, Dianabol, Nandrolon eller Testosteron. Nogle kan finde alt, hvad de vil have, trods beskedne gevinster.

Selvom Anavar ikke er den bedste bulking steroid til mænd uden for sæsonen, må vi gøre en undtagelse, når det kommer til kvindelig brug. Kvinder er meget mere følsomme over for Anavar end mænd, og det kan være en meget effektiv off-season agent. Derudover er de fleste kvinder ikke på udkig efter gevinster i størrelse i nærheden af ​​mandlige niveauer; Ofte kan en lille stigning i musklerne ændre sig.

 

Uanset køn vil enhver, der bruger Anavar til lavsæsonfaser, sætte pris på dets metaboliske egenskaber. De, der supplerer med Oxandrolone-hormonet, vil opleve, at de får mindre kropsfedt i lavsæsonen, end de ellers ville have haft. På grund af de øgede niveauer af frit testosteron, vil enkeltpersoner også finde andre steroider, der plejede at være mere potente. Det er måske ikke meget, men hver eneste lille smule hjælper.

Skæring

Fedttab: Uden tvivl vil mand eller kvinde være en af ​​de bedste muligheder for at supplere med Anavar i skæringsfasen. Dette vil også være det mest almindelige formål med brugen, da det store flertal af anabolske steroidbrugere ikke deltager i nogen konkurrencesport, der tager dem ud af kategorien atletisk forbedring i officiel forstand. På grund af sin kraftfulde anabolske natur er Anavar en af ​​de bedste steroider på jorden til at bevare magert væv i vægttabsfasen. For at tabe kropsfedt skal vi forbrænde flere kalorier, end vi indtager. Nøglen til en vellykket slankekur er at tabe det ønskede fedt og samtidig bevare så meget magert væv som muligt. Der vil dog forekomme muskeltab. Uanset hvor godt din kost er planlagt, vil der opstå et vist muskeltab, hvis der ikke er noget kraftfuldt anabolsk middel. Anavar er det middel, du har brug for på grund af de fakta, der er diskuteret ovenfor om dets virkninger.

 

Dem, der supplerer med Anavar i skæringsfasen, vil også forbrænde fedt på en mere effektiv hastighed. Uanset hvor kraftig den direkte lipolyse-egenskab er eller ej, vil stofskiftet stadig forbedres betydeligt. Når den er tynd, vil den enkelte også se, at han ser hårdere og mere defineret ud. Dette er ofte ledsaget af forbedret vaskularitet og et generelt smallere udseende.

 

Atletisk forbedring:

Anavar er højt værdsat af mange atleter af nogle få specifikke grunde. Dette steroid vil øge styrken; Den samlede stigning vil ikke være så vigtig som steroider som Dianabol og ikke tæt på Halotestin-niveauer, men det vil være bemærkelsesværdigt. Styrke er en af ​​de vigtigste faktorer for succesfuld atletik, da det oversættes til hurtighed og kraft. Atleter sætter også pris på Anavar på grund af det faktum, at det ikke vil give en stor opbygning i masse. I nogle tilfælde kan ekstra masse være en hindring afhængigt af sporten, og i andre tilfælde vil det føre til nysgerrige øjne, som ingen atlet vil have på dem. Desuden, i betragtning af at dette steroid muligvis ikke fører til væskeophobning, en mulig byrde for mange atleter, er Anavar hvile et af de bedste atletiske valg.

Forbedret ydeevne

Prioritet: Uanset formålet med brugen, vil enhver, der supplerer med Anavar, opdage, at deres restitution er forbedret såvel som deres muskulære udholdenhed. Individet bliver ikke slidt så hurtigt, og han vil være i stand til at skubbe længere og hårdere. Det betyder ikke, at vi skal øge træningslængden, hvilket kan eller ikke er tilfældet afhængigt af situationen. Men vi vil udnytte hver træning bedre, vi vil udnytte vores tid i marken bedre, og der vil blive udført mere og mere kvalitetsarbejde.

 

Bivirkninger af Anavar:

I modsætning til et andet populært dihydrotestosteron-afledt anabolsk steroid i Anadrol, er Anavar, hvad vi ville kalde en smuk bivirkning anabolsk steroid. Bivirkninger er faktisk mulige, men for den raske voksne kan de minimeres. Faktisk vil mange med ansvarlig brug opleve, at de slet ikke oplever nogen bivirkninger. For at forstå bivirkningerne ved Anavar, har vi opdelt dem i deres separate kategorier med alle de relaterede oplysninger, du har brug for.

Østrogen (andet)

Hormonet Oxandrolone har ingen østrogen-relaterede bivirkninger. Det aromatiserer ikke og kan ikke føre til gynækomasti eller væskeophobning på grund af stigning i østrogenniveauet. Desuden har det ingen gestagen-relateret aktivitet, hvilket igen ikke understøtter østrogen-relaterede bivirkninger. Fordi væskeophobning er umulig med dette steroid, vil dette reducere risikoen for forhøjet blodtryk. Overskydende væskeophobning kan fremme højt blodtryk. Nogle ikke-aromatiserende steroider kan forårsage højt blodtryk, såsom trenbolon, men Anavar er sjældent forbundet med denne egenskab. [2] Androgen

Oxandrolone er ikke et ekstremt potent androgen steroid, men androgen aktivitet eksisterer. En sådan aktivitet kan føre til acne, accelereret hårtab hos dem, der er disponeret for mandlig skaldethed og kropshårvækst. De fleste mennesker vil dog ikke have et problem med disse virkninger, da den overordnede androgene natur forbliver meget lav. En vigtig bemærkning; 5-alfa-reduktasehæmmere bruges ofte til at bekæmpe androgene bivirkninger forårsaget af brugen af ​​anabolske steroider. Dette vil dog ikke have en stærk indvirkning, når du bruger Anavar, da Oxandrolone-hormonet ikke påvirkes af 5-alfa-reduktase-enzymet. 5-alfa-reduktase-enzymet er ansvarlig for at reducere testosteron til dihydrotestosteron, men Oxandrolone er allerede dihydrotestosteron.

Den androgene natur, selvom den er lille, kan også fremme viriliseringssymptomer hos kvinder. Viriliseringssymptomer omfatter kropshårvækst, en uddybning af stemmebåndene og forstørrelse af klitoris. Heldigvis er viriliseringshastigheden af ​​Anavar ekstremt lav; De fleste kvinder kan supplere uden at falde for sådanne effekter, så længe de supplerer ansvarligt. Der vil altid være et spørgsmål om individuel reaktion at kæmpe med, men Oxandrolone-hormonet repræsenterer fortsat de sikreste anabolske steroider til kvindelig brug. Hvis viriliseringssymptomer opstår af en eller anden grund, rådes du til at stoppe med at bruge straks, og de forsvinder. Hvis symptomerne ignoreres, kan de blive permanente.

Kardiovaskulær

Af de mulige bivirkninger af Anavar vil de fleste omgive kolesterol. Hormonet Oxandrolone er kendt for at undertrykke HDL-kolesterol, samt øge LDL-kolesterol. Standard terapeutiske doser til mænd kan undertrykke HDL-kolesterol med så meget som 30 % med præstationsdoser, der undertrykker HDL med så meget som 50 %. Ydeevnedoser kan også øge LDL-kolesterol med så meget som 30%. På grund af de potentielle negative virkninger, Oxandrolone kan have på kolesterol, bør du ikke supplere med dette steroid, hvis du lider af kolesterolproblemer. Hvis du er sund nok til at bruge, er det vigtigt at opretholde en sund livsstil. Dette bør omfatte en kolesterolvenlig kost rig på omega-fedtsyrer, samt en masse kardiovaskulær aktivitet. Enhver, der supplerer med Anavar opfordres til at begrænse mættet fedt og simple sukkerarter, overveje et kolesterol-antioxidanttilskud og holde styr på deres niveauer.

Testosteron:

Brugen af ​​anabolske steroider undertrykker naturligt testosteronproduktionen. dog varierer undertrykkelseshastigheden fra et steroid til et andet. Anavar er et af de mildere undertrykkende steroider på markedet, men de fleste mænd opfordres normalt til at inkludere eksogent testosteron i deres kosttilskudsplan. Undladelse af at gøre det kan føre til en lav testosterontilstand og generende symptomer forbundet. Det er dog muligt at supplere med Anavar uden at falde i en lav testosterontilstand; Højtydende doser vil undertrykke de samlede serumniveauer med omkring 50 %, men selv med en reduktion på 50 % kan nogle mænd opleve, at de stadig er i et sundt område. Dette vil være meget afhængigt af individets naturlige niveauer, men de fleste mænd vil stadig opleve, at eksogen testosteronbehandling er berettiget.

 

Som med alle anabolske steroider, når brugen stoppes, og alle eksogene steroidhormoner har renset kroppen, vil den naturlige testosteronproduktion begynde igen. Naturlig genopretning kræver ikke en tidligere tilstand på lavt niveau, samt ingen alvorlig skade på HPTA ved ukorrekt tilskud. Genopretning vil ikke ske fra den ene dag til den anden, det vil tage tid. Derfor opfordres de fleste mænd til at gennemføre en planlægningscyklus (PCT), når alle steroider er færdige. PCT-planer bør omfatte en SERM som Nolvadex eller Clomid og drage ofte fordel af brugen af ​​HCG. At kombinere alle tre vil give den mest effektive restitution.

 

Levertoksicitet

Som et anabolsk steroid C17-aa er Anavar giftigt for leveren. Leverenzymniveauer vil normalt stige ved brug af alle C17-aa steroider. Oxandrolone har en minimal lever natur. Data har vist, at terapeutiske doser ikke kan øge leverenzymniveauerne signifikant. Ydeevnedoser er en anden historie, men den hepatotoksiske natur vil stadig være betydeligt mindre end de fleste C17-aa anabolske steroider. Det er også vigtigt at huske, at stigninger i leverenzymniveauer ikke svarer til leverskader, men snarere stress, der kan føre til skader. Af denne grund er det vigtigt at følge de korrekte procedurer:

 

Du bør ikke supplere med Anavar eller C17-aa anabolske steroider, hvis du allerede har nogen form for leverproblemer.

Du bør undgå overdrevent alkoholforbrug, når du bruger et C17-aa anabolsk steroid, da dette vil belaste leveren enormt. Faktisk vil de fleste mennesker være bedst tjent med at undgå al alkohol, uden anden grund end deres anti-performance-effekter.

Du bør begrænse brugen af ​​håndkøbsmedicin til, når det er absolut nødvendigt. Mange håndkøbslægemidler har en hepatotoksisk karakter; I nogle tilfælde større end mange anabolske steroider.

Du bør begrænse din samlede brug af Oxandrolone til maksimalt 8 uger og bør ikke supplere med nogen C17-aa steroid, indtil dine leverenzymniveauer er vendt tilbage til det normale.

Du bør inkludere en leverafgiftningsmiddel i din tidsplan, når du bruger Oxandrolone eller nogle C17-aa anabolske steroider.

 

Anavar administration:

 

Standarddoser af Anavar til terapeutisk behandling falder normalt i intervallet 5-10 mg pr. dag, hvor 20 mg pr. dag normalt er den maksimale dosis. En sådan brug varer normalt 2-4 uger med en kort pause efter brug, før den næste 2-4 ugers cyklus implementeres. Sådan brug vil fortsætte, så længe det skønnes nødvendigt.

 

For mandlige præstationsfremmende atleter vil en dosis på 20-30 mg pr. dag være atletisk forbedring, men de fleste vil opleve, at 40-50 mg pr. dag er meget mere effektivt. 80 mg dagligt er ikke ualmindeligt, men det øger risikoen for bivirkninger. Standard Anavar cyklusser for mænd vil vare i 6-8 uger.

For den kvindelige præstationsfremmende atlet, uanset brug, er 5-10 mg dagligt normalt den perfekte dosis. Meget få kvinder har brug for mere end 10 mg om dagen. Ønskes mere og 10 mg pr. dag er blevet godt tolereret, kan 15 mg pr. dag testes næste gang. Men hver dosisforøgelse øger risikoen for virilisering. Doser på 20 mg om dagen øger risikoen markant med doser over dette mærke, men garanterer en vis grad af virilisering. Regelmæssige Anavar-cyklusser for kvinder vil vare i 6-8 uger

 

Tilgængelighed af Anavar:

 

Anavar leverer ikke meget på det sorte marked, og receptpligtig Oxandrolone kan være svært at få og ret dyrt. Selv sorte markedsversioner koster meget mere end de fleste orale steroider. Det er ikke ualmindeligt, at en 5-10 mg Oxandrolone kategori koster $ 1 - $ 4 pr. fane, hvor steroider som Dianabol nemt kan findes for et par cents på dollars pr. 10 mg kategori.

Et andet problem med Anavar-markedet er kvaliteten af ​​fanerne. Der er en håndfuld kvalitetsmærker på markedet, men mange er underdoserede eller forkert mærket. Nogle lavkvalitetsproducenter mærker faktisk steroidet Oxandrolone, men de har faktisk brugt billigere Dianabol-pulver. Personen får stadig en kraftig anabolsk effekt, men den samlede effekt er ikke, hvad han ledte efter. For en kvinde kan dette være katastrofalt på grund af virilisering.

 

Hvis du leder efter Anavar af høj kvalitet, skal du bruge lidt tid og kræfter på din søgning. Du bør ikke foretage et køb på baggrund af det tilbudte produkt, men snarere søge uafhængige anmeldelser af det pågældende mærke og leverandør. Undladelse af at gøre det vil højst sandsynligt føre til et dårligere produkt.

 

Køb Anavar online i Danmark

 

At købe Anavar online er den nemmeste måde at få dette anabolske steroid på. Der er åbenbart utallige steroidudbydere tilgængelige online, og selvom mange er ubrugelige, er der masser af gode. Husk dog, at det er ulovligt at købe aktiemarkedet i Oxandrolone i Norge. I Sverige. Oxandrolone er klassificeret som et skema III kontrolleret stof. Du skal have en recept for lovligt at købe Anavar, og købet skal ske fra apoteket eller akkrediteret onlineapotek. Manglende overholdelse af denne lov kan få alvorlige konsekvenser. Mange lande rundt om i verden har lignende love; forstå loven om, hvor du bor, før et køb foretages Flex Pharmacy. Uanset hvor du bor, hvis høj kvalitet anabolsk er, hvad du ønsker, og du ønsker at holde dig inden for loven, opfordres du til at købe Anavar (oxandrolone) her på www.flexapotek.com. Vi har højkvalitets anabolika på øverste hylde, som lovligt kan købes uden recept, og som ikke giver problemer.

bottom of page